Morda ste po emailu že prejeli spodnje sporočilo v katerem študentje 4. letnika psihologije vabijo k udeležbi pri anketi o razlogih za to, da tudi po izpolnjenih kriterijih za upokojevanje ljudje v akadamekih ali zdravniških poklicih še nadaljujejo z delom. Ker me odgovor na to vprašanje zanima, za raziskavo pa potrebujejo dovoljšne število sodelujočih, spodaj objavljam njihovo originalno pismo.

Spoštovani!

Smo študentje 4. letnika psihologije in v okviru seminarja iz psihologije dela in organizacije pod mentorstvom doc. dr. Eve Boštjančič izvajamo raziskavo o motivih za podaljševanje kariere po dosegu upokojitvene starosti. Potrebujemo precejšnje število udeležencev, po poklicu zdravnikov in profesorjev, ki so že dosegli upokojitveno starost, vendar se še niso upokojili in pa tudi udeležence, ki so dosegli upokojitveno starost ter se tudi upokojili. Raziskavo izvajamo s pomočjo vprašalnika,do katerega lahko dostopate preko spodnje povezave.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dDZNTU01dVh5bnRIM1ZCTUZQVFV2TXc6MQ#gid=0

Prosimo vas, da vprašalnik izpolnite v kolikor ustrezate ciljni skupini udeležencev in ga posredujete dalje, tistim, za katere menite, da ustrezajo ciljni skupini udeležencev.

Lep pozdrav,

Eva Fekonja, Katarina Kocbek, Maša Patricija Udovč in Gregor Vovko

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

0 - št. komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments