Podprite Kvarkadabro

Kvarkadabra je neodvisen in neprofiten projekt, ki ga z donacijami omogočate tudi bralke in bralci. Z vašo podporo pripovedujemo zgodbe o znanosti na zanimiv in razumljiv način. Vas bi zanimali novi sestavki, knjige in dogodki v živo? Podprite nas z donacijo po svojih zmožnostih.

Zakaj Kvarkadabro podpreti z donacijo?

Prepričani smo, da znanost ni skrivna umetnost, ki je dostopna le redkim posvečenim. Je spoznavanje narave, človeka in družbe, kar nam je vselej blizu in kar vsi živimo, zato, menimo, jo lahko vsi razumemo. Smo tolmači znanosti za tiste, ki njenega jezika morda ne govorijo tekoče, a želijo razumeti njegov smisel. Zgodbe o nastanku znanosti, o ljudeh, ki jo ustvarjajo, o naravnih pojavih in o zakonitostih, po katerih se ti godijo bomo lahko še naprej pripovedovali tudi zaradi donacij, ki nam jih namenite bralke in bralci.

Ste predstavnik podjetja, ki bi želelo podpreti naše delo z donacijo? 

Oglasite se nam na [email protected] in pripravili vam bomo donatorsko pogodbo.

Podatki za nakazilo prek spletne banke:

Namen: donacija
Koda namena: CHAR – Plačilo za dobrodelne namene
BIC/SWIFT: LJBASI2X
Številka TRR: SI56 0201 0009 1397 634
Referenca: brez (ali SI00 0000)
Naslov: Kvarkadabra – društvo za tolmačenje znanosti, Slovenska 15, 1000 Ljubljana

Zakaj z donacijo podpreti projekt, kot je Kvarkadabra?

Z donacijami omogočate, da so naše vsebine prosto dostopne vsem. 

Podprete nas lahko tudi z donacijo 0,5 % dohodnine. To lahko storite preko spletne strani eDavki ali z izpolnitvijo obrazca, ki ga pošljite na finančni urad. Davčna številka Kvarkadabre je 87927152.