4 KOMENTARJI

  1. Neko malo podobno zabavno zgodbo mi je zadnjič pripovedovala naše knjižničarka. Kolega iz Oddelka za filozofijo je napisal filozofsko knjigo z naslovom O glasu. Knjižničarka jo seveda vnesla v cobiss kot znanstveno monografijo. Čez čas so jo klicali knjižničarji iz medicinske fakultete in od nje zahtevali, da zbriše zznanstveno kategorizacijo, saj geslo "glas" sodi pod medicino le strokovni medicinski bibliotekarji lahko presodijo, kaj v zvezi z glasom je znanstveno in kaj ne 😉

  2. Kako, Sašo, da bi torej udobno pritoževanje iz varnega zavetja lastne pisalne mize zamenjal za nehvaležno odgovornost, da skušam dejansko kaj narediti? In kaj bi razen bajnega plačila za opravljeno delo še imel od tega? Takole na prvo žogo se mi ideja vsekakor ne zdi dovolj humana do mene.

    Sploh pa je problem lepo opisal že komentator "kolesar" v komentarju pred poldrugim letom. Pametni ljudje, komentatorji Kvarkadabre. 🙂

    (P.S. Hvala!)

  3. O, Matej, tudi točka "inovativni pristopi za večjo gospodarsko rast" naj te ne skrbi. Saj h gospodarski rasti prispeva tudi potrošnja … recimo elektrike… recimo za serverje, ki gostijo bloge… več blogov – večji BDP!

    p.s. da ne govorimo o povečanju storilnosti bralcev, ki se ob tvojih blogih učijo in zabavajo (to sicer velja le za bralce iz javnega sektorja, katerih velik del službe je sufranje po internetu…)

PUSTITE KOMENTAR

Vpiši svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.