Danes sem opazil, da se je knjiga Searching for the Beginning of Time and Other Short Stories from Science, History and Philosophy eBook: Saso Dolenc: Kindle Store uvrstila med 100 najbolj prodajanih na Amazonu v rubriki Best Sellers in Science History & Philosophy. Pred nekaj urami je bila na 62. mestu, zdaj je na 67.

Na 99. mestu je bila danes kratek čas tudi Creating a Second Paradise and Other Short Stories from Science, History and Philosophy eBook: Saso Dolenc: Kindle Store.

DODATEK: Slika desno je posnetek stanja 6. 12. 2011 ob 9h.

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

7 - št. komentarjev
z največ glasovi
novejši najprej starejši najprej
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimni
Anonimni
12 - št. let nazaj

Zelo lepo uspeh. Čestitam.

problemi

Mare
12 - št. let nazaj

Bravo. Me je pa tale novica spodbudila, da si ogledujem druge Kvarkadabrine knjige v mobi formatu.

Glede na precej mizerno ponudbo e-knjig v slovenščini bi morda pisal Miklavžu, da pripravi Kvarkadabrin paket elektronskih knjig?

Sašo Dolenc
12 - št. let nazaj

Vsekakor bomo v naslednjih tednih/mesecih pripravili paket Kvarkadabra e-knjig. Zdajle ravno končujemo nov zbornik "Kvarkadabra pri zdravniku", ki naj bi izšel, če bo vse po sreči, še letos.

Mare
12 - št. let nazaj

Kul, sem za probo naročil eno knjigo. Se pa priporočam za paket.

Sašo Dolenc
12 - št. let nazaj

Danes so na lestvici vse tri knjige 🙂

66. , 85. in 89. mesto!

Boris_j
Boris_j
12 - št. let nazaj

Vse čestitke.

Matej Accetto
12 - št. let nazaj

Sašo, sijajne novice, bravo. Ali, kot držim pesti, te uvrstitve pomenijo tudi določen finančni uspeh s prodajo (in te bomo denimo kmalu videli na lestvici najbogatejših Slovencev ter nadlegovali za kakšno mecensko podporo naših raziskovalnih projektov), ali pa gre za bolj butično rubriko, v kateri si že z nekaj deset prodanimi izvodi v pravem trenutku lahko uvrščen na odlično mesto?

V vsakem primeru se zdi, kot da ljudje, ki kupijo prvo knjigo, nato kupijo še kako drugo, kar je najlepša možna "kritika". Še malo, pa bomo lahko upravičeno zahtevali tudi to, da ti Amazon vrne strešico v "š".