Priznam: šele ko sem po diplomi študiral v ZDA, sem imel prvič težave z odstranjevanjem madežev šminke z obleke (mimogrede – še takrat je bil razlog za to povsem nedolžen). A vendarle: kako se najlažje odstrani šminka? Petdeset in še kaj manj let nazaj bi nasvet črpal iz najbližje zakladnice ljudske modrosti (na primer stare mame). Tako pa sem se drzno* podal v iskanje kakšnega uporabnega nasveta na spletu in ga res tudi našel; v mojem primeru takega, ki je priporočil uporabo zobne paste, kar se je – vsaj v tem primeru suknjiča – res sijajno obneslo.

(*Ta ideja je bila tedaj morda za odtenek bolj “drzna”, ker govorimo še o svinčenih spletnih časih na prelomu tisočletja, ko tovrstnih spletnih nasvetov ni vsepovsod mrgolelo kot danes.)

Seveda je bilo ob tovrstni koristnosti spleta le še vprašanje časa, kdaj se bo zgodilo tole. Res pa je, da bi se kdaj morali na splet za tovrstne nasvete spraviti že kak korak prej, le da bi v tem primeru morali pri nasvetih s tem iskalnim geslom besedico “if” nadomestiti z besedico “that”.

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

0 - št. komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments