Odkril sem eno največjih prevar zadnjih stoletij. Zemlja sploh ni krogla, kot nas že nekaj časa prepričujejo, ampak je povsem ploščata. Če si dobro ogledate slike iz vesolja vam bo to nedvomno hitro jasno, saj je povsem jasno razvidno iz slik, da ni v obliki krogle, ampak je ravna površina, res pa je okrogle oblike (je okrogla plošča). Več kot očitno nas znanstveniki že stoletja varajo in držijo v temi.  Z antropozoomorfno resonančno visokofrekvenčno ekvidistančno anizotropijo sem tudi ugotovil, da magnetno polje na zemlji deluje tako, da vse navigacijske naprave vedno zavede, da vsa prevozna sredstva (ladje, letala) potujejo v krogu in tako lahko obplujejo celine, čeprav so vedno na ravni površini, potujoči na njih pa imajo občutek, da gredo okrog krogle. Vem, da je to šokantno za vse, ki to berete in da znanstveniki ne bodo tega verjeli, ampak to je samo zaradi tega ker so starokopitni, egoistični, zaverovani samo v svojo znanost in niso sposobni pogledati izven konteksta. Poleg tega so vsi znanstveniki, ki trdijo, da je zemlja krogla, podkupljeni s strani NATA, Monsanta in farmacevtske industrije, in vam zato ne smejo izdati tega, čeprav nekateri od njih zelo dobro vedo resnico, da zemlja ni krogla temveč je ploščata. Zakaj to skrivajo? Ker je to del velikega načrta, kako zmanjšati svetovno populacijo. Letalo Malezijske letalske družbe MH 370 sploh ni izginilo v Indijskem oceanu, kot nas skušajo prepričati, temveč so ga namerno poslali preko roba zemlje in je skupaj s potniki padlo čez rob. To je bil samo prvi poskus, zdaj se bodo začele takšne nesreče z letali in ladjami križarkami, polnimi ljudi, dogajati vse pogosteje.  Znanstveniki, ki jih plačujejo NATO, Monsanto in svetovna farmacevtska podjetja (za njimi pa stojijo Rockefellerji, Bilderbergi in Medičejci) so namreč odkrili način, kako z evharistično kontekstualno epigenetsko ortologijo zavesti navigacijske naprave, tako da letala ali ladje odpeljejo preko roba zemlje in izginejo. Na ta način bodo prej omenjeni začeli zmanjševati svetovno populacijo, zato vam vsem svetujem, da do nadaljnjega prenehate potovati z ladjami ali letali, ker ste resnično v veliki nevarnosti. Prosim, delite to sporočilo naprej, saj se bomo le tako, če nas bo dovolj veliko število spregledalo in začelo verjeti to absolutno resnico, lahko uprli Rockefellerjem, Bilderbergom in Medičejcem in jih premagali.

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

41 - št. komentarjev
z največ glasovi
novejši najprej starejši najprej
Inline Feedbacks
View all comments
Matjaz Prtenjak
9 - št. let nazaj

Neeeeeee…. Pa ne Medičejci. Njim sem pa vrjel. Ne grem več v Firence – IZ "INATA"!

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Okrogla Zemlja je dogma, ki so nam jo vsilile neoliberalne sile. Z njo širijo laž, da so suše v Afriki in mraz na Aljaski naravne danosti. V resnici pa sta vročina in mraz samo produkta korporacij, na račun katerih lahko Nestle v Afriki prodaja ustekleničeno vodo, ExxonMobil pa na Aljaski kurilno olje in s tem kuje nepredstavljive dobičke.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

WTF, je za to nujen nov prispevek?

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Ne vem, če je nujen. Je pa dober :-).

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Odkril sam ali v sodelovanju s Pejovnikom?

lord_blackfang
9 - št. let nazaj

Komat bi bil ponosen.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Vi ne razumete, preveč ste avtoritavni. Poslušajte Andreja Detelo in njegovo promocijo svoje knjige Sintropije.
http://4d.rtvslo.si/arhiv/kulturni-fokus/174295614
Potem si pa misli svoje….

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Ker je knjigo o Sintropiji na svojem blogu predstavila in hvalila tudi Violeta Bulc, so se bruseljski komentatorji že razpisali o njej. Vsi so mnenja, da je Sintropija idealen koncept za uveljavitev Energetske unije.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

hm, a so tukaj komu hacknili uporabniški račun?

rx170
9 - št. let nazaj

Bom si dovolil eno opažanje (pa mogoče ne neposredno na ta prispevek ampak recimo, da je v kontekstu). Zanimivo je število komentarjev ter tudi prostor, ki ga uredništvo tega portala namenja nekemu doktoratu ter ukvarjanju s psevdoznanostjo. Po drugi strani pa je debata, kjer se govori o naravnost katastrofalnih načrtih EUja v zvezi z raziskovalno dejavnostjo, popolnoma zamrla. Kaj je bolj relevantno?
https://kvarkadabra.net/2014/09/igor-emri-vsi-v-evropi-bi-morali-vedeti.html

Ampak glede na to, da so (kolikor razumem) pisci tega portala predlagali tudi omejevanje plač raziskovalcem in prerazdeljevanje projektnih sredstev po socialistično (glej januar), me to niti ne preseneča.

rx170
9 - št. let nazaj
Odgovor na  rx170

Morda bi lahko tudi rekli, da temam dajete relevanco s pretirano pozornostjo.

Jure Zupan
9 - št. let nazaj
Odgovor na  rx170

Na blogu pisemo predvsem o tem, kar vsakega od nas najbolj zbode (ali pa nas zanima). Sirjenje psevdoznanosti na univerzi, na kateri sem doktoriral, me osebno zelo moti. Ker zmanjsuje ugled UL, pa tudi, ker daje psevdoznanosti povsem neutemeljeno "potrdilo". Prav zaradi slednjega je pomembno, da se opozarja na neprimernost doktorata.

Glede evropskega financiranja pa: res se dogajajo tektonski premiki v financiranju, a ne vem, koliko teze moramo dajati Emrijevim izjavam. Sam sem od dogajanja bolj odmaknjen, in imam informacije le iz blogov in medijev…

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Ko je ravno o cepivih. Recimo konkretno o diabetesu, tip 1, ki so ga dobili nemalo po cepljenju. Oseba je prišla tja nekoliko bolna, bilo je že dolgo od tega. Tukaj pri nas pa navajate samo neke tuje študije. Zakaj ne bi bilo možno pri nas narediti neke analize. Recimo, kakšna je časovna porazdelitev zbolevnosti za Diabetesom 1, glede na čas cepljenja? Ali je razlika med tistimi, ki so na cepljenje prišli bolni ali zdravi? Kakšni so učinki starih cepiv? Kako je 40 in več let nazaj? Ali so podatki vneseni v kakšne računalniške baze? Preprosto, to kar se počenja… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Poleg tega, če je diabetes 2 v genih, bi lahko preverjali tudi to povezavo, čeprav je danes dogma, da ta dva nista povezana. To pa že skrči bazo podatkov, ki bi jo uporabili za korelacije in rezultati so lahko popolnoma drugačni, kot če tega ne bi upoštevali.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Ti dve analizi, ki ste jih dali, nista slovenski. Kar sem tudi napisal v zgornjem komentarju.

Veste, če nekdo zboli le malo po cepljenju, rabi nekoliko več, kot, da mu rečejo, da je to bilo naključje. Potrebuje več podatkov, da ga prepriča, da to ni naključje, tudi od domačih raziskav, ki so prirejene domačim parametrom obolevanja.

Poleg tega te raziskave niso upoštevale parametrov, kot so diabetes 2 v družini, če je nekdo prišel bolan na cepljenje, ter vpliv starejših cepiv, prosim pa tudi za časovno porazdelitev obolevanja po cepljenju. Tega v abstractu ne opazim.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Nisem zbolel jaz, dobro pa poznam osebo, ki je zbolela. Če nekdo zboli tik za cepljenjem, ga neka tuja raziskava ne more popolnoma prepričati. Mora vedeti več, mora vedeti, kaj je s tistimi, ki so tudi zboleli tik po cepljenju, koliko jih je, mogoče celo tudi kdo in kje so. Če bi bilo vse transparentno, bi bili ti podatki na voljo. A slovenske raziskave izgleda sploh NI. Posameznik pa zelo težko sam hodi okoli bolnikov in dela intervjuje, hkrati pa so bolniki te čase cepljenja in hospitalizacije že pozabili. Če jih je mnogo, ki niso zboleli, je še vedno pomembna… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Spoštovani Gregor Majdič,
res bi bil zadovoljen, če bi vi, kot vplivna oseba sprožili, da se naredi slovenska raziskava, kakšna je bila obolevnost za Diabetesom 1 v odvisnost od časa po cepljenju. Predvsem bi bilo to dobro narediti za bolnike, ki so zboleli že pred veliko leti.

Zavedam se, da tega, kdo je bolan prišel na cepljenje, ne morete vključiti, vendar, pač to ostane argument za vpliv cepljenja na diabetes.

Seveda vaš argument, da vi niste zboleli ne drži vode, torej milijon takšnih argumentov še vedno ne dokazuje, da cepljenje ne povzroča diabetesa 1.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Gregor Majdič

Tale zadnja povezava me spomni na eno podobno 'korelacijo':
http://imgur.com/gallery/3B0pt3M

Pa brez zamere:-)

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Gregor Majdič

Vem, da obstajajo korelacije, ki ne pomenijo tudi vzročne povezave. Še vedno pa lahko imajo skupni vzrok. Ter ne trdim, da je 100 % vzrok Diabetesa 1 te osebe zagotovo cepljenje. (Četudi je bilo to samo pika na i, je pač vzrok.) Trdim pa, da mi tista analiza z 750 000 ljudmi ni dovolj. Ker statistika je izmuzljiva stvar, če ne vključimo nekaterih parametrov ne pokaže, kar bi morala pokazati. Poleg tega, če je ta omenjenja oseba zbolela takoj po cepljenju, jih je verjetno zbolelo še kaj. Nekateri tega niso niti opazili, nekateri so opazili, a ne sprašujejo. Vprašanje je,… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Gregor Majdič

Dragi anonimni, Ali si pomislil, da so osebi zgolj po naključju diagnosticirali, da ima diabetes 1 tik po cepljenju? Imela pa ga je že prej. Ali si pomislil, da bi osebi lahko diagnosticirali diabetes 1 točno eno leto po cepljenju? Bi ga pripisal cepljenju? Kaj pa, če je kriv komar, ki je osebo pičil ravno tisti dan? Morda je kriva polna luna, skleda bio-solate, čokolada znamke XY ali pa samo pogled na sosedovo črno mačko. Se strinjam s teboj, zdravstva brez napak ni, tudi človeka (znanstvenika tudi) brez napake ne poznam. Med znanstveniki najdeš nekaj posameznikov, ki jim za objektivnost… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

Diagnoza diabetesa 1 je dosti očitna, oseba pije veliko vode. Res je neka mala možnost, da bi bilo že od prej. Res tudi po enem letu bi bila možnost, da je posledica tega, statistika ni popolna, da odgovori na vse. Vendar jaz tu ravno želim znanstveno metodo, da se pokaže časovna odvisnost med zbolevnostjo in cepljenjem. Tega pa v Sloveniji ni narejeno. Ne vem, koliko ljudi je sploh zbolelo tik po cepljenju. Uporabljam pa Fermijevo metodo štetja uglaševalcev klavirjev: Če je eden zbolel tik po cepljenju, jih je zbolelo še več. To pa se lahko v mali Sloveniji še kar… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Sigurno je šel eden takoj po cepljenju na WC, in najbrž (sigurno) jih je šlo več. Če bi želel bi tudi praznjenje mehurja potemtakem lahko pripisal reakciji na cepljenje.
Pri znanstveni metodi je bistvenega pomena, da sprejemaš argumente in kritiko, dokler nimaš proti argumentov tvoja teza ne zdrži. Je pa nuja, da v eksperiment ne vključiš svojega interesa! Tvoj interes je očiten, želiš povezati nastanek Diabetesa 1 in cepljenje, za ostalo želiš ostati neveden, ne slišiš. Dvomim, da bi ta primer ti lahko obravnaval nepristransko s katerokoli znanstveno metodo.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Glede WC ne razumem. "Takoj po cepljenju" pomeni hospitalizacija po 3h mesecih, znaki, pitje vode, pa dosti prej. Glede sprejemanja znanstvene metode pa se mi zdi nepotrebno govorjenje. Jaz želim preverjanje z znanstveno metodo. Če tudi potem ne bom verjel je moja stvar. Mogoče bom želel še kakšno preverjanje, kar je normalno. Če je ta oseba zadela "sedmico na loteriji", je običajno, da to želi preveriti. Ni dovolj preverjanje z ameriško analizo, potrebujemo domačo analizo. Ker je ni, je sumljivo ter nezadostno. Seveda pa je moj interes drugačen od vas, ki brezpogojno podpirate mnenje stroke in vam je že ameriška… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Ali lahko poveste, kakšna je gotovost da nihče od podmnožice od tistih testiranih 750000, ki so bili cepljeni in dobili diabetes 1, ni zbolel zaradi cepljenja: 0,1%, 1%, 50% ali 99%? Tega odgovora ni, najbrž pa gotovost ni velika, ker je veliko "črnih labodov", torej faktorjev, ki jih niso upoštevali. Ponekod rečejo, da je nek poskus uspel, če je gotovost, da rezultati niso naključni 100%-0,0001%. Ker pa številke niso takšne, je treba takšne analize ponavljati znova in znova. "Črni labodi" so tudi ti bolniki, ki so prišli na cepljenje in jim nihče ni meril telesne temperature. "Črni labod" je tudi… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Za take, kot si sam, je treba posebej preverjati, ali slovenska loterija uboga statistične zakonitosti tako kot švedska loterija, in posebej najeti izvedenca cestno-prometne stroke za vsak primer prometne nesreče, katere udeleženec trdi, da ni kriv.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Prvi odrezavi, glede na to, kako mora biti nekaj na tem, ko vsi razmišljajo, pa sem pisal zgoraj, če bi ti imel diabetes tip 1 in bi zbolel kmalu po cepljenju, bi razmišljal drugače. Pravijo, lahko je "srat s polno ritjo".

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

V obeh primerih nisi razumel tega, kar sem napisal. V primeru s prometnimi nesrečami sem hotel pokazati, kako je nekdo čustveno navezan lahko tudi bolj objektiven, kot tisti, ki ni. Sicer pa ljudje gredo po nesrečah z odvetnikom k sodniku za prekrške in dokažejo, da ni bilo tako, kot je napisal policaj. Nisem pa pisal, da bi morali za vsako nesrečo poklicati izvedence. Niti domača analiza vzrokov diabetesa 1 ne bi bila tako draga, kot takšni izvedenci. Če pa primerjam z loterijo: (1) pri loteriji je gotovost, da je takšen dogodek naključen, dosti večja, kot pri tej statistični analizi. Na… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Sem povsem razumel, da ne razumeš znanstvene metodologije in njene objektivnosti, zato se lahko samo požvižgam na to, kaj verjame tipičen pripadnik anticepivnega gibanja.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Ali res ne razumeš, da nisi povedal nič novega in še vedno nisi stopil iz svojega verovanja? Cepimo se za različne bolezni! Tudi cepiva so različna, ali ne? Če že blebetaš povey vsaj spojina X1 v cepivu x2 bi zaradi njenih specifičnih lastnosti lahko spodbudila diabetes 1. Po tvojem pristopu bi za nastanek Diabetesa 1 lahko krivil npr.: uporabo mila priznane znamke XY, ovsene kosmiče XZ, novo zobno pasto, črtanje mesa z jedilnika konec koncev lahko osumiš tudi soseda, ki je posvojil mačko na katero si alergičen. Ali pa je kriva loterija, ker nisi zadel, kajti kdor zadene na loteriji… Beri dalje »

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Seveda sem povedal nekaj novega, ker sem razložil kar očitno nisirazumel, kar sem napisal v predpredzadnjem postu. Ti hočeš mehanizem. Torej, če bi nekdo prišel bolan k zdravniku, bi zdravnik od njega najprej zahteval mehanizem, da zdravnik postavi hipotezo, ki jo statistično preveri. Oziroma zdravnik ne bi niti statistično preverjal. Naj bolnik kar sam preverja in išče ljudi, ki so tudi zboleli.To tvoje bi imelo še smisel, če ne bi za seboj imel bolne osebe, ki jezbolela tik po cepljenju. A tudi če je ne bi imel, na Kvarkadabri jebilo pisano tudi o tem, kako lahko dobimo smiselne informacije izstatističnih… Beri dalje »

Prvi odrezavi - ne zadnji - Anonimni
Prvi odrezavi - ne zadnji - Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Ja, očitno bo nekaj na tem, če vsi po vrsti ne razumemo. Ampak nič zato: razume pa tista družboslovka, ki je napisala anticepivno monografijo. Prepričan sem, da bo zlahka identificirala črnino, ki jo iščeš, ampak nisem povsem prepričan, ali bo v obliki labodov: lahko da bodo mačke, ovce ali celo kaj četrtega, glede na to, da je zanjo mortaliteta isto kot incidenca bolezni. 😀

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

Kar se tiče črnega laboda, poiši po wikipediji, ali po kvarkadabri, blogih od Saša Dolenca. To je izraz, ki se uporablja pri statističnih analizah, kar sem zgoraj razložil. Mislim, norčuješ se iz drugim znanega izraza … Glede njenih pristopov se pogovori z njo in z anticepivci, glede števila diabetikov, ki so zboleli takoj po cepljenju, pa se pogovori s temi diabetiki tipa 1. Naša skupina predvsem čaka glede vpliva cepljenja. S tem, da se zaradi ne-analiz v sloveniji sploh ne poznamo med seboj.

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj
Odgovor na  Anonimni

ponavljal bom to vprašanje: ŠTEVILO DIABETIKOV TIPA 1 ZBOLELIH TIK PO CEPLJENJU? Kar se pozitivnega vidika moje prizadetosti tiče, sem pisal zgoraj glede primera prometnih nesreč, česar ti nisi razumel. Ali se ti imaš za nepristranskega, čeprav pripadaš neki skupini glede mnenja o posledicah cepljenja. Zakaj to, o čemer govorim, niso črni labodi? (evidenca bolnih z vročino na cepljenju, itd)Mislim, da spet ne razumeš, govoriš kar nekaj, vendar razloži. Da te spet spomnim, analiza naključnosti nekega medicinskega pojava ni primerljiva z naključnostjo pri loteriji. Ter švedska raziskava ni dala odgovora na vprašanje zgoraj. Kar se tiče Mateje Černič, nimam zveze… Beri dalje »

Prvi odrezavi Anonimni
Prvi odrezavi Anonimni
9 - št. let nazaj

S tem le potrjuješ, da si – tako ali drugače – osebno prizadet in zaradi tega nisi zmožen sprejemanja racionalnih argumentov (kot so že ugotovili nekateri predhodni komentatorji).

Imaš pa deloma prav, ko trdiš, da se norčujem, ampak ne zaradi neznanja, ki ga ti pri meni vidiš (naj te potolažim: imam narejen izpit iz statistike), temveč zaradi tega, kar ti vidiš: "črne labode", ki pa so v resnici vse drugo prej kot to (če ti ni jasno, vprašaj koga, ki pljuva čez levo ramo, ko mu črna mačka prečka pot). 😀

Anonimni
Anonimni
9 - št. let nazaj

ponavljal bom to vprašanje: ŠTEVILO DIABETIKOV TIPA 1 ZBOLELIH TIK PO CEPLJENJU?Kar se pozitivnega vidika moje prizadetosti tiče, sem pisal zgoraj glede primera prometnih nesreč, česar ti nisi razumel. Zakaj to, o čemer govorim, niso črni labodi? (evidenca bolnih z vročino na cepljenju, itd)Mislim, da spet ne razumeš, vendar razloži. Da te spet spomnim, analiza naključnosti nekega medicinskega pojava ni primerljiva z naključnostjo pri loteriji. Ter švedska raziskava ni dala odgovora na vprašanje zgoraj. Kar se tiče Mateje Černič, nimam zveze z njo. A to se lahko spremeni, če na svoje zgornje vprašanje ne dobim odgovora. Ker skupini anticepivcev in… Beri dalje »

Branko
Branko
1 leto nazaj

zemlja je neskoncna plošča,nahajamo se pod kupolo,tam kjer je kao takozvani rob ali konec zemlje,se dalje razprostira v nedogled ozemlja,zemlje,vrjetno jo prebivalci od tam imenujejo drugače,o tem je poročal tudi admiral Richard Byrd,tud sveto pismo lepo opisuje zemljo ,ki se nahaja pod kupolo nad kupolo-ali nebeškim svodom je voda,ravno ta voda ocean nad svodm je kriva za potop,po vsej vrjetnosti so se odprla okna na kupoli ne vem reže iz katerih je tekla voda ter potopila zemlja ……