Med Olimpom in Hadom

  Tisti z malo bolj slonjim spominom se morda še spomnite, da sem v objavi pred poldrugim letom nanizal več vprašanj o urejanju knjige v zvezi s knjigo razpravnih esejev o enakosti v literaturi in pravu. Najbolj pomni med njimi ste se morda kdaj tudi že vprašali, kaj se je s to knjigo nato zgodilo. Tu je končno odgovor.

  Če me vprašate za mnenje, se mi še vedno zdi, da se da besedilo dokaj spodobno urediti kar v programu Word. Še veliko boljša ideja pa je, če knjiga najde zavetje v profesionalni založbi, ki ima posluh za njene ambicije glede cenovne dostopnosti. V našem primeru je to GV Založba, kjer je knjiga po vseh vsebinskih opravilih in formalnostih tik pred tiskom ali celo že v tisku in ima iziti enkrat po poletnih mesecih. Cena bo 15 EUR za navadne smrtnike in 9 EUR za študente.

  Knjiga ni učbenik ali komentar zakona in (vsaj zaenkrat še) nima dokazanih stranskih učinkov, da bi vam nezmotljivo pomagala do višje izpitne ocene – zato pa ponuja nekaj dobrodelnega branja za dušo in dokaz ideje, da znajo tudi študenti pisati razpravne eseje, vsekakor pa ponuja sijajno razmerje med ceno in resnostjo v primeru, da iščete primerno darilo za ljubitelja literature in/ali prava.

  Ko bo izšla, zapišem še kaj več, si pa že lahko ogledate, kako bo izgledala njena naslovnica (kliknite na knjigo za povečavo).

  PUSTITE KOMENTAR

  Vpiši svoj komentar!
  Prosimo vpišite svoje ime

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.