Daljinski upravljalnik za računalniške predstavitve

  Tule pa po prejšnji še druga objava za iskanje nasvetov. Opazil sem, da vedno raje za računalniške predstavitve (PPT ali kaj drugega) uporabljam daljinski upravljalnik in da jih pogrešam ob različnih enkratnih gostovanjih na drugih univerzah ali konferencah, kadar niso na voljo. Zato je nemara najboljša rešitev, da si enega takega kupim in ga vedno nosim s sabo.

  In zato vprašanje: imate kakšen nasvet, katerega bi se splačalo kupiti? Na fakulteti imamo Logitechove (mislim, da tole), ki so povsem všečni, a bi mi bilo zelo všeč, če bi imel tudi možnost premikanja kurzorja.

  3 KOMENTARJI

  1. Hmm, ta bi bila težka, pa ne samo zato, ker ga nimam…

   Sicer je res koristen dodaten pogoj, da naj bo upravljalnik tak, da dela v obeh okoljih, a vsaj v mojem primeru so bile univerze skoraj vedno domena PC-jev in Microsofta, tako da bi imel s Keynote predstavitvijo nemara več težav kot zabave (pa tudi s formatom Impress, če ga ne bi pretvarjal v SWF and PDF).

  2. Zanimivo, torej ne nosis s seboj laptopa in ga nato vkljucis v projektor? To je obicajen delovni nacin v nasih krogih (in nekje 90% ljudi uporablja tako ali drugacno razlicico MacBooka)

  PUSTITE KOMENTAR

  Vpiši svoj komentar!
  Prosimo vpišite svoje ime

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.