3 KOMENTARJI

  1. Meni je najbolj všeč zadnja od navedenih, čeprav morajo biti rezultati očitno relevantni zgolj za področje astrofizike. Na pravnem področju smo Bruce Ackerman, Matjaž Ambrož in moja malenkost namreč prišli do povsem obratnih ugotovitev…

  2. (BREAKING NEWS): Ali se obeta nov razkol v svetovni akademski skupnosti? Ko smo Ackerman, Ambrož in Accetto na prestižni World Journal of Highly Scientific Law posredovali svoj članek z naslovom "Why Researchers Whose Names Start with an A Deserve an A+ for Excellence", so nam z revije sporočili, da se naše ugotovitve krešejo s člankom avtorjev Herschel, Humphrey in Hippolytus, njihove pa s člankom gospodov Glickmanna, Grunwalda in Gottgereuja. Slednji razpravi sicer dramatično podobno ugotavljata, da najboljša dela ustvarjajo avtorji bližje sredini abecede, a se nikakor ne strinjata glede podrobnosti.

    Obstajajo tudi nebodigatrebe, ki namigujejo, da sta obe slednjenavedeni trojici zgolj liki iz zapisov Winfrieda Sebalda v knjigi Izseljeni in da gre pri slednjih za partnerje neke odvetniške pisarne v Manchestru, pri prvih pa celo "zgolj" za tri konje belce, a takšno natolcevanje, če ne kar cel ta zapis, bolj sodi v čas enajst dni nazaj. (od našega prvoaprilskega dopisnika)

PUSTITE KOMENTAR

Vpiši svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.