4 KOMENTARJI

 1. "Silom prilike" se moram precej ukvarjati s tovrstnim ocenjevanjem na uradni ravni. Gre (vsaj na UL) za zelo kompleksno sestavljeno anketo, a na drugi strani za zelo improviziran sistem anketiranja. Ko to dvoje združiš, so rezultati močno dvomljivi.
  Ta alternativni sistem se mi zdi zanimiv projekt, bi pa morali avtorji poskrbeti za tehnično kvaliteto: zelo hitro sem našel napade viagra robotov (http://profesorji.net/Preglej/AG/UNI)

 2. Načeloma je tako ocenjevanje lahko koristno, čeprav bo verjetno bolj stihijsko in naključno kot sistematično in povsem zanesljivo. Včasih lahko tako na eni kot na drugi strani tega ocenjevanja podležemo želji po všečnosti, ne pa dodani vrednosti stika s profesorjem. Po drugi strani pa je tudi tak odziv lahko zelo dobrodošel.

  Kako je sicer po varnostni plati zasnovano to konkretno ocenjevanje, ne vem, si pa predstavljam, da bo del preizkusa že to, ali bodo profesorji lahko ubežali skušnjavi, da bi se za potrebe kratke oddaje glasov ustavljali v raznih slovenskih (in tujih) spletnih kavarnah…

 3. Najprej hvala za malo brezplačne reklame 🙂
  Drugič bi bilo fino, če obvestite glede takih problemov, kot npr. spam sporočila (na dnu strani je povezava za kontakt).
  Vmes smo to varnostno luknjo odpravili (upajmo) in tudi še eno drugo precej neprijetno (XSS napad). Če kdo opazi še kakšne probleme naj to sporoči preko povezave za kontakt ali na mrzephy afna gmail pika com

PUSTITE KOMENTAR

Vpiši svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.