Včasih potrebujem desetminutni predah od resnega dela, a si “ne upam” od računalnika. Vsake toliko se ob tem spomnim na tole stran, ki me skoraj nikoli ne razočara. (Razen v tem smislu, da se moj premor potem kdaj raztegne tudi za kako minuto več…) Zlasti če so vam všeč tehnološke novosti in neumnosti, bi vam znala biti všeč.

P.S. Tole je med drugim 102. objava na Kvarkadabrinem blogu. Še ni zaživel toliko, kolikor prej ali slej bo, a stotico smo že dosegli.

P.P.S. V komentarjih bom vesel še kakega drugega predloga podobno všečnih spletnih strani za male doze spletnega predaha.

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

1 komentar
z največ glasovi
novejši najprej starejši najprej
Inline Feedbacks
View all comments
zupan
14 - št. let nazaj

Upam, da pomanjkanje predlogov za surfanje ne pomeni, da le midva izgubljava cas med delovnim casom s prebiranjem (kvazi)zanimivosti… Stran, ki me nikoli ne razocara z zanimivim linki je blog Information Processing http://infoproc.blogspot.com/ , ki ga pise Steve Hsu, profesor na Univ. of Oregon. Eden redkih, ki se je vrnil iz izleta v ekonomske vode nazaj v akademske kot (nekoliko bogatejsi) fizik. Morda je stran se toliko bolj zanimiva zaradi trenutne gospodarske krize, saj so bili bivsi fiziki, matematiki itd. s sluzbami na wall streetu neposredno vpleteni v kreacijo trgovanja z izvedenimi instrumenti in v risk managementu. Hsu ponuja insiderski… Beri dalje »